Chiar daca Printul Harry este nepotul ei preferat si Regina o simpatizeaza pe sotia lui, Elisabeta a II-a a Marii Britanii face totusi diferente intre Meghan Markle si cumnata ei, Kate Middleton…

 

 

Regina Elisabeta a II-a o priveste pe Kate Middleton ca pe egala sa.

Recent, Ducesa de Cambridge a avut parte de prima ei iesire oficiala, la Colegiul Bush House Kings, din Londra, alaturi de Regina Elisabeta a II-a, lucru pe care deja cumnata ei, Meghan Markle, l-a bifat la scurt timp dupa casatoria cu Harry. Acest lucru, i-a facut pe toti sa concluzioneze, evident, ca sotia Printului Harry este preferata suveranei. Iata insa ca expertii in limbaj corporal spun altceva… Se pare ca Regina o considera pe Meghan Markle „nepoata zambareta si simpatica”, in timp ce pe Kate Middleton o considera egala ei, relateaza viva.ro.

 

 

Regina Elisabeta a II-a o considera pe Kate Middleton egala sa

Conform expertei in limbaj corporal Judi James, Regina le vede pe cele doua ducese putin altfel, Kate fiind tratata tot mai mult ca o viitoare regina. Chiar daca limbajul mimico-gestual al Reginei in public este destul de enigmatic, nu este chiar ceea ce se cheama „poker face”, iar in cadrul iesirii oficiale recente pe care a facut-o alaturi de Kate Middleton s-a putut face o comparatie clara in ceea ce priveste atitudinea Reginei Elisabeta a II-a fata de fiecare dintre nepoatele sale. A reiesit mai mult decat clar ca suverana Marii Britanii o priveste pe Kate Middleton de pe picior de egalitate, cele doua fiind extrem de asemanatoare in privinta comportamentului in public.

Diferenta de atitudine este vizibila cu ochiul liber. Regina nu se comporta la fel in prezenta nepoatelor sale.

Suverana o respecta pe Kate…

Imitatia posturala, in oglinda, a unei persoane se produce ca semn de respect si afectiune, dar Kate si bunica ei au avut aceeasi mimica fara a se privi vreo clipa una pe cealalta – iar asta inseamna nu numai ca cele doua gandesc la fel, ci si ca intre ele exista o anumita relatie de prietenie, fiind si egale ca statut. Iar daca la asta adaugam si faptul ca, in aceeasi zi, cele doua s-au acoperit, in masina, cu aceeasi paturica, in timp ce Regina a pastrat permanent contactul pe parcursul discutiei, tabloul este complet.

 

 

… Iar pe Meghan o considera nepotica simpatica

In timp ce Regina si Kate Middleton au avut o pozitie identica, fara ca macar sa se fi privit, atitudinea suveranei fata de Meghan Markle nu este una de respect pe care-l arati unei persoane egale tie, ci, mai degraba, unui subordonat sau unui copil. Pe scurt, Regina o vede pe Meghan Markle ca pe nepotica zambitoare si amuzanta care o face sa rada, fiind condescendenta cu ea. Mai mult ca sigur, Elisabeta a II-a va fi foarte fericita sa-si petreaca timpul alaturi de Meghan, Harry si copilul lor, insa in ceea ce o priveste pe Kate, dominant este simtul datoriei, Ducesa de Cambridge fiind cea care va implini destinul, alaturi de Printul William, care va deveni Regele Marii Britanii.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *