Fuego a dezvaluit de unde vine numele sau, dar si alte secrete nestiute din viata sa. Artistul are o poveste de viata care ar putea bate orice film

Fuego a fost invitatul Madalinei Lambrinoc la „Teo Show”. Ciprian Surugiu a vorbit despre cateva lucruri nestiute din viata lui.

Fuego a marturisit ca prietena lui, de la inceputul carierei sale muzicale, a fost cea care l-a sfatuit ce nume de scena sa aleaga. Ea era profesoara de spaniola.

„In momentul in care eu cu prietena asta a mea statea la taifas, am zis sa gasim un nume. In momentul in care ea s-a uitat pe dictionarul spaniol a zis „Fuego, auzi ca inseamna foc”. Asa am aparut eu langa doua domnisoare care dansau si asa a aparut si primul album „Toata lumea danseaza cu mine”, a povestit Fuego.

Artistul a raspuns si altor intrebari incomode, una dintre ele a fost legata de fanii sai. Iata ce a primit Fuego de-a lungul timpului de la fanele sale:

„Vin tot felul de admiratoare. Am primit o oala de sarmale, dulciuri. Cel mai penibil a fost cand am cazut sub scena”, a dezvaluit amuzat Fuego.

Pe cine nu poate uita Fuego niciodata!

Artistul si-a adus aminte si de familia sa. In ultimii ani, acesta si-a pierdut tatal si bunica, doi oameni care l-au format si l-au ajutat sa fie cine este astazi. Fuego nu ii poate uita pe acestia, scrie wowbiz.ro.

„Pe tata il voi iubi mereu. Am fost crescut cu muzica si cu arta in casa. Eu iubesc. Cand s-a scris ca nu mai sunt in viata, am crezut ca innebunesc. Am impodobit un brad cu o macara, la o institutie. Eu am pus steaua din varful bradului. c sa se vada ca traiesc. Eu nu am nicio operatie si nu cred ca voi face vreodata. Eu o sa arat mai tanar decat sunt. Nu arat a 42 de ani, arat ca un copil. Bunica imi lipseste cel mai mult. Ea mi-a dat numele Ciprian. Port numele Ciprian ca pe al fiului Irinei Loghin.

Ma afecteaza glumele de prost gust. Insa unele sunt extrem de bune. Spre exemplu: „Toata lumea se trage din maimuta, numai Fuego din maimuta”.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *