Cum de nu ne-am gândit la asta?

Kate Middleton a fost intotdeauna apreciata pentru imbracamintea ei eleganta. Dar, Ducesa de Cambridge, are o planificare meticuloasa si chiar cateva trucuri pentru ca pantofii ei sa nu alunece.

Unul dintre cele mai inteligente trucuri?

Poarta ciorapi cu adeziv pe tălpi, astfel incat picioarele ei sa ramana in pantofii in orice moment.

Kate a fost vazuta purtand ciorapi John Lewis care au incorporat adeziv pentru a preveni alunecarea – o problema cu care ne confruntam toate. Ciorapii costa doar 40 de lei si au trei culori: nud, negru, si bronz.

 

 

Ducele si ducesa in turul din Cambridge – Ziua 3

 

 

Middleton poarta ciorapi anti-alunecare in timp ce viziteaza Spitalul Universitar Sainte-Justine din Montreal.

 

Kate a impartasit, probabil, acest truc cu cumnata sa Meghan Markle, in calitate de corespondent regal, Victoria Arbiter, a declarat anterior pentru Business Insider ca femeile din familia regala sunt deseori obligate sa poarte ciorapi.

„Nu vezi niciodata un membru al regalitatii fara ciorapii. Meghan, de la ceea ce vad din fotografii, nu pare ca purta ciorapi inainte”, a spus Arbiter . ” As spune ca este intr-adevar singura regula constanta in ceea ce priveste doleantele reginei. ”

 

 

”Femeile de la casa regala par a fi pline de trucuri inteligente de stil. Pentru a nu li se ridica rochia, poarta tesaturi sau haine din material static, pentru a nu se ridica„ a dezvaluit recent expertul in eticheta Myka Meier .

In plus, Meghan Markle poarta pantofi mai mari, pentru a evita bataturile la nivelul degetelor.

 

 

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *