Maestrul Mihai Voropchievici ne prezintă în cele ce urmează, mesajul runelor pentru fiecare zodie.

Atenționări pentru Tauri și Pești, vești minunate pentru Lei și Berbeci.

BERBEC – încep să iasă din amorțeală. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Revigorare în toate planurile, bucurați-vă de viață, scrie antena3.ro

TAUR- au o săptămână mai grea, care le pune la încercare gândirea și sănătatea. Aveți grijă de voi, vedeți cum vă raportați la muncă și odihnă, e o săptămână de încercări.

GEMENI – o suită de schimbări majore, la fel ca în cazul Berbecilor.

RAC – au din nou posibilitatea de a discuta cu ceilalți, să nu mai trăiască în trecut, rezolvarea este numai dialogul. Dar, dialogul nu înseamnă monolog.

LEU – câștigă pe toate planurile, sunt favoriții săptămânii viitoare.

FECIOARĂ – muncesc mult, iar astrele le anunță o călătorie. Poate fi și vacanță, cert este că aveți nevoie de bagajele pregătite.

BALANȚĂ – pot afla un adevăr foarte important, care vine cu marcaj sau cu schimbare. Fiți atenți, ce ați sădit, aia veți culege.

SCORPION – lăsați la o parte problemele și grijile, sunt de domeniul trecutului. Pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună.

SĂGETĂTOR – intră într-o săptămână cu daruri și cadouri. Cineva se gândește intens la voi.

CAPRICORN – relaxați-vă și nu vă mai faceți griji pentru alții. Mergeți să-i vedeți pe cei apropiați, pentru că le este dor de voi. Scăpați de ipohondria din capul vostru.

VĂRSĂTOR – visează la lucruri bune. Ori o schimbare de locuință, ori a locului de muncă. Dar doar una poate fi favorabilă.

PEȘTI – vor acum totul, sunt sfătuiți să aibă răbdare. Tot ce înseamnă lucruri bune, surprize plăcute, toate sunt făcute pentru cei care au răbdare.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *