Puteți întotdeauna să rescrieți complotul și să schimbați semnificația acestuia. Scrieți povestea eroului, nu a celui care este în mod constant bântuit de noroc.

Știi că ai niște daruri cerești?

Cu toate acestea, problema este că uiți de existența lor…

Mai jos am adunat o listă a resurselor, cu ajutorul căreia îți poți întări spiritualitatea și îți poți crea o viață plină de energie pozitivă și frumusețe.

Intuiția ta

De multe ori permitem vocii rațiunii să ne strice intuiția. Dar intuiția trebuie să fie echivalentă cu toate simțurile fizice. Dacă nu ești sigur că trebuie să faci ceva, ai încredere în sentimentele tale.

Vocea ta

Umple-ți plămânii până la limită și apoi expiră, Universul vrea să vă audă vocea!

Tăcerea ta

Nevoia de a face o alegere ți-a provocat confuzie? O plimbare lungă în natură cu gândurile tale, te va ajuta să obții răspunsuri la întrebările tale.

Încearcă să te oprești pentru o vreme, dezvăluind tăcerea.

Respirația ta

De fiecare dată când începem să respirăm profund, sistemul nervos parasimpatic este stimulat. Cu ajutorul respirației controlate, putem reduce stresul și anxietatea, câștigând pacea interioară.

Privirea ta

Setează o sarcină pentru a nu pierde contactul vizual cu interlocutorul.

Munca ta

Dacă ai un loc de muncă, utilizează-l ca laborator pentru a determina ce îți place să faci. Am schimbat aproximativ 20 de posturi în diverse domenii. Și în fiecare poziție am găsit tot mai multe lucruri pe care mi-a plăcut să le fac.
Fericirea ta

Ce îți place să faci? Fii extrem de sincer cu tine însuți. Scrie cinci dintre activitățile preferate pe o bucată de hârtie și pune-ți această listă pe perete pentru a putea să o vezi în fiecare zi.

Durerea ta

Vorbesc despre durere fizică și emoțională. Ea ne ajută să fim mai compasivi față de noi înșine și să arătăm empatie față de ceilalți. De regulă, durerea vorbește despre nevoia de atenție.

Povestea vieții tale

Îmbătrânirea este uimitoare. În fiecare an, primești 365 de zile de informații care îți permit să vezi cum se schimbă convingerile și comportamentul tău.

Scenariul tău

Ai început să îți scrii povestea vieții chiar din momentul în care te-ai născut.
Oprește-te și adresează-ți următoarea întrebare: „Ce am scris exact, până acum, de când sunt pe această lume?”.

Creativitatea ta

Când ascultăm vocea inimii noastre, ideile încetează să mai fie filtrate prin prisma temerilor. Încearcă să-ți conducii viața în situații care necesită implicare emoțională și astfel vei fii mai fericit.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *