Prima Lună Plină din Martie, va sta in opozitie cu Soarele și îi va oferi Fecioarei o polaritate majoră.

Polaritatea este utilă pentru că ne atrage atenția asupra unor detalii minore despre viața materială, domeniul preferat al Fecioarei, împreună cu conștiința cosmică, care este domeniul Peștilor.

În această perioadă trebuie să găsești o cale de a forma o punte între aceste două părți: fizice și spirituale.

Marea Uniune

Te-ai blocat în trezire spirituală și ai mers pe calea lăcomiei? Ei bine, vezi și tu ce se întâmplă dacă toți oamenii au făcut asta: de la poluare la corupție, la creșterea temperaturii Pământului.

Aproape că suntem neajutorați. Lucrurile au mers prea departe și nu putem face nimic ca să revenim la momentul acela, cum a fost odată…totuși, putem să ameliorăm situația, iar persoanele născute sub semnul Fecioarei au o forță extraordinară în acest moment!

Planeta Eris

Eris, noua planetă, te sprijină în acest sens. Războinicul feminin ne face să înțelegem că trebuie să credem în noi înșine și în principiile noastre, fără să ne îngrijorăm ce se va întâmpla. Trebuie să înțelegem ce putem face și să luăm măsurile necesare.

Facem tot ce putem. Poate, este o mică diferență pe care o putem face, dar în această lume, chiar și o mică diferență este mult. Și asta ne ajută Eris să realizăm și să înțelegem.

Pe măsură ce Luna Plină vine în conjuncție atât cu Neptun, cât și cu Mercur, se creează un soi de legătură între gândurile noastre neliniare și liniare, care ne-ar putea aduce la o înțelegere cosmologică.

Interacțiunea Saturn-Pluto-Jupiter-Venus, arată, de asemenea, că suntem într-un punct diviziv.

Conectarea va avea succes la sfârșitul anului 2020, dar, de acum, va exista o aliniere paralelă dintre Saturn și Jupiter cu Pluto, iar Venus va fi prezent între Pluto și Saturn. Configurația arată că schimbările masive vin în calea noastră.

Universul va fi supus unor schimbări masive și tu vei fi o parte din el. Așa că fii pregătit și fă tot ce este mai bun. Mult noroc!

Alexandra Pîrvan

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *