Încercați să faceți tot ce puteți ca să fiți pe plac unei persoane, dar nimic pare că nu vă reușește? Psihologii spun că atunci când nu vă simțiți iubit, cea mai bună soluție este să plecați. Chiar dacă pe moment doare, e cea mai bună soluție pentru a vă vindeca de tot răul. Iată ce înseamnă neiubirea.

Sunteți neobservați!

Indiferent că suntem copii sau oameni maturi, toți simțim nevoia de iubire. Doar că uneori în viață nu iese totul așa cum ne dorim și începem să simțim ce înseamnă să nu fim iubiți. Potrivit psihologilor, neiubire este și atunci când nu ești nici lăudat, nici certat în exces.

Pur și simplu, nimeni nu te observă. Neiubit ești și atunci când gătești pentru o persoană, iar ea va mânca fără să spună nici măcar un mulțumesc.

Nu ai voie să faci nimic?

Ți se spune mereu că vorbești prea mult, că deranjezi mereu, așa că ar trebui doar să taci și să asculți? Este o altă formă de neiubire cu care se confruntă multe persoane.

Cineva ți-a făcut un cadou, apoi ți-a reproșat că a cheltuit prea mulți bani? Ți se declară dragostea, dar ești dat la o parte pentru că jumătatea ta este supărată sau stresată? Nu trebuie să crezi chiar orice.

Este doar neiubirea la mijloc, iar în fața acestui sentiment, nu ai altă soluție decât să pleci. Fără nici un fel de comentarii de prisos.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *