Este imposibil sa nu fi auzit macar de filmul „The Lord of the Rings“ sau cel putin de expresia, deja consacrata, „My precious“….

 

 

Daca Gollum te inspaimanta, afla ca actorul Andy Serkis s-a nascut in Marea Britanie, pe 20 aprilie 1964, fiind un actor celebru, regizor si producator. Andy a fost nominalizat de-a lungul carierei atat la Globurile de Aur, cat si la premiile Bafta, iar printre filmele in care si-a facut auzita vocea au fost „The Lord of the Rings“, „The Hobbit: An Unexpected Journey“, „King Kong“, „Star Wars“ si „Mowgli: Legend of the Jungle“.

Iata ce a declarat actorul despre personajul cunoscut drept Gollum sau Smeagol!

 

 

„Conditia fizica precara a lui Gollum e datorata dependentei lui de inel. Personalitatea lui si felul in care se misca sunt legate tot de aceasta nevoie. Tremurul din voce are la baza vina pe care o simte ca si-a trimis în lumea celor drepti pe varul sau.

Pentru a contura acest personaj, m-am inspirat dintr-o serie de tablouri de Francis Bacon, in care sunt reprezentate genial tortura si agonia. Gollum ma va bantui mereu, va fi mereu cu mine, face parte din ADN-ul meu. Cred ca atunci cand o sa imbatranesc, o sa arat ca el“, a spus Andy.

 

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *