Horoscopul turcesc este mai diferit de horoscopul cu care te-ai obisnuit, caci acesta nu tine cont de luna in care te-ai nascut, ci de zi.

Uite ce zodie esti, in horoscopul turcesc!

Data nasterii si legatura cu Horoscopul Turcesc…

Daca esti nascut pe : 01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 ale lunii esti – TENEGRI

Daca esti nascut pe : 02, 07, 12, 17, 22, 27 ale lunii esti – UMAY

Daca esti nascut pe : 03, 08, 13, 18, 23, 28 ale lunii esti – ERLIK

Daca esti nascut pe : 04, 09, 14, 19, 24, 29 ale lunii esti – AY DEDE

Daca esti nascut pe : 05, 10, 15, 20, 25, 30 ale lunii esti – MERGEN

Acum sa vedem ce spune acesta despre tine

Cei nascuti in zodia Tengri sunt persoane aprige. Nu stiu ce-i aia concurenta, ce inseamna sa pierzi. Sunt persoane foarte inimoase si saritoare, insa nu ajuta pe oricine.

Sa castigi increderea unei persoane nascute sub acest semn turcesc poate fi o chestiune de ani de zile.

Odata ce i-ai castigat increderea, poti spune ca ai un prieten pentru eternitate.

Persoanele nascute in zodia Umay sunt cele mai familiste din zodiac. Nu suporta ideea de a fi singure.

Vor sa fie intotdeauna inconjurate de oameni, fie ca sunt rude sau prieteni.

Au principii foarte bine inradacinate si prefera o viata modesta, dar aducatoare de fericire decat una indestulatoare, dar plina de neajunsuri sufletesti.

Acesti nativi au capacitatea de a asculta si de a da sfatui impresionante. Sunt foarte buni psihologi, insa nu si pentru ei.

Persoanele nascute in zodia Erlik sunt misterioasele zodiacului. Au un magnetism aparte, o stralucire care reiese din simpla lor prezenta.

Aceste persoane reusesc sa acapareze atentia tuturor fara sa faca ceva deosebit. Sunt extrem de increzatoare in fortele lor proprii.

Persoanele nascute in zodia Ay Dede sunt visatoare si aventuriere. Nu sunt stabile absolut deloc. Le place sa experimenteze mereu lucruri noi, iar asta e valabil si in relatiile de prietenie/ iubire.

Acesti nativi mai au ceva in plus: sunt oamenii cu care si-ar dori oricine sa porneasca la drum. Nu le place tradarea si falsitatea, asa ca nu e de mirare ca isi atrag si foarte multe antipatii, mai ales cand spun ce au pe suflet.

Persoanele nascute in zodia Mergen sunt inteligentii, timizii, calculatii zodiacului. Pot duce la bun sfarsit strategii extrem de complicate si de complexe.

Ele sunt numite de multe ori creierele multor actiuni. Isi dau si duhul cand trebuie sa-si dovedeasca eficienta si nu suporta sa li se puna limite din partea persoanelor care le sunt inferioare din punctul lor de vedere.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *