Charlie Chaplin este, probabil, cel mai cunoscut actor din perioada filmelor alb-negru, unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului.

Charlie Chaplin s-a casatorit de patru ori: de trei ori cu partenerele sale din filme, de care a divortat la scurt timp, iar in 1943, la 54 de ani, s-a casatorit cu Oona O’Neill, fiica in varsta de 18 ani a dramaturgului Eugene O’Neill. A avut 11 copii, nascuti in intervalul 1919-1962, scrie libertatea.ro.

 

 

Pentru multi cinefili, Charlie Chaplin este un reper al artei cinematografice, fiind considerat un vizionar, un geniu. Nici urmasii sai nu s-au lasat mai prejos. Acestia au incercat sa ii duca numele mai departe cu mandrie.

 

 

Si acesta este si exemplul nepoatei sale, Oona Castilla Chaplin, care a mostenit talentul actoricesc de la mama sa si de la bunicul sau. Frumoasa actrita s-a nascut in 1986, la Madrid si a absolvit Academia Regala de Arte Dramatice din Marea Britanie, in 2007.

 

 

Este fiica actritei Geraldine Chaplin si stranepoata laureatului Nobel in literatura, Eugene O’Neill. Si-a petrecut copilaria in Spania, Elvetia si Cuba si vorbeste fluent spaniola, franceza si engleza.

 

 

Oona a inceput sa joace in filme din 2008 si, pana acum, la 29 de ani, are la activ nici mai mult, nici mai putin de 13 filme. O performanta remarcabila, fiind vorba de doar 8 ani de cariera.

Aceasta a fost distribuita in filme si seriale TV, printre care ”Sherlock” si ”Game of Thrones” (Urzeala tronurilor), cel mai vizionat serial din istorie, unde a interpretat rolul Talisei Maegyr.

Se pare ca are actoria in sange, pentru ca si mama ei, Geraldine Chaplin, este actrita, iar tatal ei, Patricio Castilla, regizor in Chile. In 2009 a si jucat, alaturi de mama sa in filmul ”Imago Mortis”.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *