Marele actor Keanu Reeves nu este cunoscut doar pentru rolurile senzaționale pe care le face, ci și pentru sfaturile pe care le-a dat de-a lungul timpului.

Iată câteva citate cu totul deosebite ale sale, pe care merită să le luați în seamă.

Bucură-te de tot ce e frumos în jurul tău

„Eu nu pot face parte dintr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usuratice, ajutandu-le sa puna in evidenta lucrurile care ar trebui pretuite. O lume in care nu mai exista conceptul de onoare si demnitate si ai incredere in oameni doar atunci cand spun “Promit!”….”, a declarat Keanu Reeves.

Potrivit marelui actor, nimeni nu trebuie să trăiască fără iubire și să se bucure de tot ce e frumos în jurul său. De asemenea, Keanu Reeves ne învață să trăim în fiecare zi, ca și cum ar fi ultima: „Nici unul dintre noi nu pleacă de aici în viață, așa că vă rog să vă gândiți. Mâncați ce vă place. Umblați prin soare. Săriți în valurile mării. Spuneți adevărul din inima voastră.

Fiti prostuți. Fiți buni. Fiți copii. Faceți lucruri ciudate. Iubiți. Iertați. Bucurați-vă de viață. Nu este timp pentru nimic altceva.” Nu în ultimul rând, acesta îndeamnă bărbații să facă femeile să râdă pentru că atunci „ (…) vei vedea cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a făcut pe Pământ.”

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *