Vreți să trăiți frumos, să aveți succes, să fiți respectate, dar mai ales alintate? Atunci învățați cum să vă purtați, de la cel mai bun prieten… pisica.

Fiți mereu atente, răbdătoare și perseverente

Un prim lucru pe care trebuie să-l facă o femeie este să fie extrem de atentă la tot ce se întâmplă în jurul său și mereu concentrată pe tot ceea ce trebuie să facă. De asemenea, o femeie, asemenea unei pisicuțe, e necesar să aibă răbdare și perseverență, nu să se supere din orice și să trântească ușa, plecând.

Într-o lume nebună în care toată lumea alergă, o pisică stă tolănită la soare și gândește. Ce spuneți doamnelor, nu e o idee bună să rezolvăm astfel problemele, fără să ne stresăm?

Se spune că pisica e una din cele mai curate animale, pentru că mereu se îngrijește de ea. Așadar, doamnelor, fiți mereu atente la cum arătați și nu ieșiți niciodată pe stradă fără să fiți puse la punct.

Pentru că… nu veți ști niciodată cu cine vă veți întâlni. Nu în ultimul rând, femeile trebuie să fie mereu jucăușe și puse pe șoții, dar trebuie să știe să spună și nu. Așa cum face o pisicuță când ceva nu îi este pe plac…

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *