Se spune că legile Universului nu pot fi evitate de nimeni pentru că doar așa vom evolua spiritual. Pentru a ne fi mai bine în viață, e necesar să cunoaștem câteva dintre acestea.

Nu judecați!

Pentru a trăi frumos, e bine să încetați să mai judecați pentru că nimeni nu știe nici e e bine și nici ce e rău.

Nu uitați că orice acțiune dizarminoasă a voastră se propagă în Univers, apoi se întoarce. Și acest lucru se întâmplă până în momentul în care veți restabili propria armonie. Cineva vă impune un lucru, spunând că e bine? Cel mai bine ar fi să faceți cum simțiți, pentru că sunteți propriul dumneavoastră stăpân. De asemenea, trebuie să învățați că nimeni nu e deținătorul adevărului, așa că încetați să-l mai căutați.

Universul știe cel mai bine ce vă trebuie și ce nu. În ultima perioadă faceți lucruri care nu vă satisfac? Cine vă împiedică să puneți punct? Și asta cu atât mai repede, pentru că s-ar putea să aveți mai multe probleme dacă nu vă opriți la momentul potrivit. Ați greșit în fața cuiva? Încercați să corectați cât mai repede, pentru a nu avea conștiința murdară. Ați pierdut o oportunitate? Nu vă enervați, pentru că întotdeauna Universul vă apără de tot ce e rău. Și, fiți siguri că vor avea ale lucruri mult mai bune în viața dumneavoastră. Nu în ultimul rând, Universul ne învață că nu trebuie să ne urâm dușmanul, pentru a ieși învingători, ci doar să învățăm să îl iubim.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *