Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a incredintat, oficial, lui Maghan Markle primul patronaj regal. Ducesa de Sussex incepe astfel noul an cu o responsabilitate importanta, preluand de la suverana patronajul regal al Teatrului National din Londra. De altfel, in luna decembrie, Meghan Markle a avut o intalnire privata cu directorul institutiei, Rufus Norris, pentru a discuta proiectele viitoare.

Acest titlu important vine la aproape 8 luni de la casatoria fostei actrite americane cu nepotul reginei, Printul Harry. Surse citate de Daily Mail sustin ca Regina Elisabeta a II-a a luat aceasta decizie ca sa ii arate ca are multa incredere in Meghan, scrie tabu.ro.

Se zvonea inca de luna trecuta ca Meghan va prelua patronajul teatrului dupa ce a avut o intalnire privata cu directorul institutiei, Rufus Norris, in decembrie, pentru a discuta proiectele viitoare. Este o pozitie incredibila pentru ea, care si-a construit o cariera de actrita inainte de a deveni ducesa.

Din postura de patron regal al teatrului londonez, ducesa de Sussex va consolida legatura cu institutiile de profil din Statele Unite. Meghan are avantajul ca a locuit si studiat in Statele Unite. De asemenea, rolul ei poate implica colaborarea cu American Associates of the National Theatre, o organizatie de caritate cu sediul la New York care ajuta la strangerea de fonduri pentru productiile teatrale.

Cumnata ei, Ducesa de Cambridge, care a intrat oficial in familia regala britanica in 2011, si-a primit primul patronaj la sase luni de la casatoria cu Printul William. De atunci, Kate Middleton a ajuns sa patroneze diverse institutii, printre care muzee si organizatii caritabile dedicate copiilor.

Palatul Kensington a anuntat marti dimineata ca ducele si ducesa de Sussex vor participa la primul lor eveniment oficial pe acest an pe 14 ianuarie. Cuplul va vizita Birkenhead, o localitate situata langa Liverpool, unde se vor intalni cu membrii mai multor ONG-uri locale.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *