Armata iubitorilor de cafea, din întreaga lume, este destul de impresionantă, și fiecare ostaș are propria sa rețetă.

Astăzi vorbim despre rețete care te vor suprinde, dar, care, sunt consumate de anumiți oameni.

Nu știm dacă vei vrea sau nu să le încerci, dar chiar și pentru amuzament, ele merită citite!

Cafea de ou

Cafeaua cu ou, vietnameză, este servită în cafenele, în Hanoi. În primul rând, se bate gălbenușul de ou și laptele condensat până când formează un amestec gros de cremă, apoi se toarnă peste o cafea amară, vietnameză, din partea de sus, care coboară până jos, prin acest amestec.

Cafea cu sare de mare

 

Chelnerii din cele mai populare lanțuri de cafenele din Taiwan, Cafe Cafeteria 85C, servesc cafeaua cu sare de mare, care, de la apariția sa, în decembrie 2008, a devenit cea mai bine vândută băutură.

Cafea și tonic

 

În ciuda faptului că amestecul de tonic și cafea poate părea ciudat, a devenit foarte popular în întreaga lume, în rândul oamenilor care au nevoie urgentă să se înveselească. Este foarte ușor să o faci: espresso-ul este turnat într-un pahar cu tonic și gheață.

Cafea cu brânză

 

Kaffeost este o tradiție suedeză de a adăuga brânză la cafea sau de a bea cafeaua cu brânză. Brânza din Laponia este de obicei adăugată la cafea.

Tim Tam Slem

 

Acest ritual este necunoscut aproape oriunde în lume, dar este foarte popular în Australia. În fața unei persoane, se pune cafea obișnuită, fierbinte, în ceașcă. Apoi se introduce un biscuit Tim Tam. Un capăt al biscuitului se înmoaie în ceașca de cafea și băutura este trasă, ca prin pai, prin biscuitul cu cremă.

Espresso și bere

 

Houndstoot coffee shop, din Austin, Texas servește un set neobișnuit: două espresso și două pahare cu bere. Se presupune că este necesar să se bea amestecate.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *