Alege o carte de tarot si afla ce spune aceasta despre tine si viitorul tau!

Oare ce spune despre tine cartea de tarot pe care o vei alege?

Cartile de tarot sunt 78 la numar. Au picturi interpretabile si sunt realizate in diferite moduri, din diferite unghiuri si fiecare carte in parte are o simbolistica aparte foarte bine definita, scrie revistasufletului.net.

Exista oameni specialisti in acest domeniu, ei stiu exact semnificatiile fiecarei carti si astazi am rugat un om ce are cunostinte vaste despre cartile de tarot sa ne prezinte sase carti importante din care daca vom alege una ni se poate ghici esentialul viitorului.

Specialistul nostru s-a conformat si ne-a aratat si explicat cartile din imaginea de mai sus.

Asadar, alege o carte de tarot si afla ce semnificatie are alegerea ta!

1. Indragostitii ( „The Lovers” )

Alegerea acestei carti are o simbolistica interesanta, aceea ca te vei indragosti fara sa iti doresti de o persoana care iti va fura total mintile, totul suna oarecum bine pana aici, iubirea e ceva normal. Insa partea rea a situatiei este ca acest sentiment de iubire pentru acea persoana te va duce in belele destul de mari, iti va aduce obstacole imense peste care va trebui sa treci. Daca vei reusi sa treci peste toate provocarile pe care aceasta iubire ti le va aduce cu siguranta vei ramane alaturi de acea persoana o foarte lunga perioada de timp.

2. Imparatul ( „The Emperor” )

Aceasta carte iti spune faptul ca in viitor vei avea o putere enorma in mainile tale. Iti va fi lasata pe umeri o responsabilitate foarte mare de pe urma careia vei avea numai si numai avantaje. Cert, te vei descurca foarte bine in pozitia de conducator, iti vei face treaba ca la carte, iar asta va starni invidia celor din jurul tau. Fii cu ochii in partu si gandeste de 10 ori inainte sa faci ceva, caci oamenii invidiosi iti vor pune capcane la fiecare pas si pe fiecare treapta pe care tu o urci catre succes.

3. Luna ( „The Moon” )

Intuitia ta te va duce foarte departe! Lucru concret daca ai ales aceasta carte. Iti vei aduna puterile, te vei ambitiona la maxim si vei capata incredere in tine pentru a-ti transforma un vis vechi si profund in realitate, drumul tau catre succes este asigurat! Insa trebuie sa ai mare, mare grija la oamenii ce ar vrea sa te opreasca, sa te impiedice si sa te vada ca suferi. Acestia pot fi mai aproape decat crezi si sub forme de „prieteni apropiati” sau chiar si „rude”. Asadar, drum bun catre succes, dar totusi atentie mare la oamenii din jur!

4. Steaua ( „The Star” )

Dupa furtuni, necazuri si suparari apare speranta unui viitor mai bun, mai linistit, mai armonios si mai plin de intamplari minunate! Toate aceste lucruri datorita unei persoane minunate ce isi va face loc in viata ta si te va invata sa speri, sa crezi in tine si sa nu lasi absolut niciun obstacol sa te doboare. Acest lucru iti va fi de folos si nu doar acum, ci si pe tot parcursul vietii tale si nu doar tie, ci si oamenilor din jurul tau care se vor afla in nevoie si le vei oferi sfaturi pretioase.

5. Roata Norocului ( „The Wheel of Fortune” )

Ai muncit foarte mult in ultima perioada, tu stii asta, seful a observat asta si cei din jurul tau au vazut cat de mult iti doresti ca tot ceea ce faci sa iasa perfect, iar truda nu-ti ramane nerasplatita! Asta pentru ca te asteapta in viitor un premiu enorm de care te vei bucura extrem de mult. Insa trebuie sa fii cu ochii in patru! Pentru ca nu toti oamenii din jurul tau se vor bucura de reusita ta, unii vor deveni extrem de invidiosi si vor face tot ceea ce le sta in puteri sa iti fure tot ceea ce ai castigat. Mare grija!

6. Imparateasa ( „The Empress” )

Vei intampina probleme, pentru ca asa este viata, cand cu furtuna, cand cu soare. Partea buna a lucrurilor este ca vei fii un om flexibil si vei stii sa manipulezi situatia in favoarea ta. Vei stii sa controlezi lucrurile si nu vei lasa totul sa se duca pe apa sambetei, fapt care in viitor iti va aduce sute de avantaje. Cei din jurul tau vor aprecia efortul depus pentru a fi bine tuturor, iar astfel te vor rasplati asa cum vor considera fiecare ca meriti.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *