Eu cred că ne-am întrebat măcar o dată de ce atâtea femei frumoase și inteligente sunt încă celibatare și poate că nu am reușit să aflăm răspunsul dorit.

De fapt, ele nu sunt căsătorite nu pentru că se consideră superioare din toate punctele de vedere, ci pentru că se lovesc de problema găsirii bărbaților demni de dragostea lor.

O femeie foarte atractivă și inteligentă nu dorește să irosească timp sau energie cu cineva care nu va putea să participe pe deplin alături de ea la toate aspectele vieții.

Genurile acestea de femei nu concep să aibă pe cineva care nu are încredere în sine, sentimente de afecțiune și care nu se obosește să muncească nicăieri.

Și, ca să fiu mai clară, iată motive pentru care atâtea femei frumoase și inteligente sunt singure. Unele vă vor surprinde total:

Ele se simt deja împlinite

Femeile frumoase și inteligente nu au nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinite emoțional, deoarece au deja familii, prieteni și cariere incredibile. Ele caută în mod constant obiective noi. Dacă decid să fie cu cineva, atunci el sau ea trebuie să le respecte și să știe cum să le gestioneze.

Au standarde ridicate

Conștiente fiind de valoarea lor, aceste femei nu vor accepta decât ceea ce merită de la ceilalți. Soții lor trebuie să posede toate calitățile necesare: să fie puternici, încrezători, independenți și motivați. Și dacă nu sunt pregătiți să le urmeze, cu atât mai mult ele nu vor fi dispuse să iasă împreună cu ei.

Nu tolerează prostia

Fără îndoială, aceste femei fac alergie la manipulatori, mincinoși, ipocriți și la tot felul de oameni falsi. Ele nu vor lăsa pe alții să jongleze cu sentimentele lor, să le înșele sau sau să le mintă. Au avut măcar o dată o asemenea experiență teribilă și au auzit aceleași scuze, aceleași lacrimi repetate, încât nu vor permite să fie manipulate din nou.

Au depus mult efort și energie pe plan profesional

Aceste femei fac tot ce le stă în putință pentru a-și îmbunătăți viața profesională. Se organizează în așa fel încât fac lucrurile să se întâmple. A deveni mai bune în tot ceea ce întreprind le permite să se simtă bine in pielea lor. Și nu sunt pregătițe să negocieze cu cineva leneș sau lipsit de ambiție și angajament.

A dispărut visul copilului de a se căsători cu Făt-Frumos

Femeia frumoasă și modernă a timpului nostru nu mai așteaptă prințul să o ridice pe un cal alb ca să o salveze de toate relele lumii. Nu mai crede în aceste iluzii. Știe că dragostea adevărată nu este un basm. Și mai știe că o relație fructuoasă și profundă necesită mult mai mult decât pur și simplu să ai un moment plăcut cu un bărbat frumos și atât.

Mai mult,nu au nevoie de un soț pentru a se simți în siguranță și protejate. Nu au nevoie de un bărbat ca să crească un copil. Nu se tem să fie mame singure și să se ocupe de propria lor fericire.

Nu acceptă în niciun caz să fie o a doua alternativă

Femeile despre care vorbesc sunt întotdeauna o primă alegere și nu se vor mulțumi decât așa. Dacă unii bărbați sunt suficient de naivi să creadă că le pot înlocui cu ușurință cu prima femeie pe care o găsesc pe internet, se îndreaptă spre eșec. Cel de-al șaselea simț al lor le ajută să simtă când ceva nu merge bine în spatele lor. Vor ști să pună punct situației înainte să apară.

Mulți bărbați se simt intimidați de femeile atractive și inteligente

E greu de crezut, dar mulți bărbați nu vor să iasă cu o femeie puternică, inteligentă. Se simt intimidați de abilitățile intelectuale, determinarea și puterea ei.

Aceste femei au muncit din greu pentru a ajunge acolo unde sunt astăzi și vor continua să ceară tot ce-i mai bun.

Un articol de Ileana Mlădinoiu

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *