Omenirea e plină de secrete pe care oricât ar vrea unii sau alții să le descopere, nu vor putea niciodată. Iată câteva exemple de lucruri care nu vor fi scoase la iveală niciodată.

De-a dreptul uimitor!

Ce se ascunde în Biblioteca Vaticanului?

Despre rețeta Coca-Cola care se găsește la muzeul companiei, World of Coca-Cola din anul 1919, specialiștii estimează în acest moment că este cel mai bine păzit secret din lume. Hârtia veche se află într-o cutie metalică, introdusă în interiorul unui seif destul de ciudat, ținând cont de faptul că se află învăluit în fum și lumini și are uși de oțel care necesită atât un cod cât și trecerea de un scanner de amprente pentru a putea fi deschis.

Mai mult decât atât, se aude că formula secretă este cunoscută doar de doi angajați ai companiei care nu au voie să călătoreasă în același avion. De ce nu poate intra nimeni niciodată în Biblioteca Vaticanului? În primul rând pentru că ascunde 50 de kilometri de rafturi pline ochi cu secrete, de la cele mai grave scandaluri ale Vaticanului până la cele mai incredibile mistere ale omenirii. Toate însumate în paginile a peste 53.000 de cărți… Se aude că în interiorul bibliotecii ar exista anume documente care vorbesc despre faptul că Iisus nu ar fi cel pe care noi îl știm astăzi, ba chiar și portrete ale Mântuitorului care se spune că nu seamănă cu cel pe care îl cunoaștem prezentat în icoane.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *