În viața oricărei persoane apare un moment de nemulțumire. Poate că am lăsat prea mult de la noi, poate că am fost mult prea îngăduitori cu cei din jurul nostru, poate că… motivele sunt multe.

Dar a venit timpul să ne schimbă viața. Pentru asta, e nevoie să rostim și anume lucruri, care ne vor fi de mare ajutor.

NU VĂ FIE TEAMĂ SĂ SPUNEȚI CĂ AȚI GREȘIT

Cineva v-a rănit? Spuneți acest lucru acelei persoane. Nu e atât de important pentru ea, cât mai ales pentru dumneavoastră pentru a nu acumula supărările. De asemenea, dacă ați greșit, recunoașteți acest lucru și vă veți ușura sufletul. Este foarte important să învățați să spuneți nu și viața vi se poate schimba, mai ales că veți evita obligații absolut inutile. De asemenea, dacă nu sunteți de acord cu ceva, nu stați pe gânduri și spuneți ce nu vă convine. Până la urmă, dacă nu veți spune ce vă doare, nimeni nu poate ști…

PROTEJAȚI-VĂ VIAȚA PERSONALĂ

Pur și simplu nu mai puteți să suportați un lucru? Atunci, de ce mai stați pe gânduri? Spuneți ce vă doare și rezolvați problema. Cineva vă invadează viața personal? Nu așteptați să intre definitiv cu bocancii în spațiul dumneavoastră intim și spuneți tot ceea ce vă apasă. Nu în ultimul rând, dacă nu știți să faceți ceva, recunoașteți și întrebați. Nimeni nu s-a născut învățat.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *