Zvonurile conform carora Printesa Eugenie n-o are la inima pe Meghan Markle circula de multa vreme in spatiul public.

Si se pare ca nu sunt doar simple zvonuri. Prin multe dintre actiunile sale, Printesa Eugenie reuseste sa dea apa la moara carcotasilor.

Care sa fie, insa, motivul pentru care Printesa Eugenie o antipatizeaza pe Meghan Markle?

Motivul pentru care Printesa Eugenie o antipatizeaza pe Meghan Markle

Printesele Eugenie si Beatrice, sora ei, au fost dintotdeauna foarte apropiate de Printii William si Harry. Intrarea in Familia Regala Britanica a unor oameni de rand precum Kate Middleton si Meghan Markle nu a fost deloc pe placul celor doua printese.

Unde mai punem ca cele doua femei obisnuite au sansa sa ajunga regine ale Angliei inaintea celor doua surori cu sange albastru, conform liniei de succesiune la tron. De-a dreptul frustrant!

Pe langa asta, Printesa Eugenie a fost obligata sa-si amane propria nunta pentru ca, in acea perioada, Meghan si Harry aveau alte angajamente si nu puteau fi prezenti la nunta.

Cum isi manifesta Printesa Eugenie antipatia fata de Meghan Markle

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a pare sa se inteleaga foarte bine cu fostele iubite ale Printului Harry. Motiv pentru care le tine aproape si face fotografii cu ele pe care le posteaza pe conturile de socializare, insotindu-le de cele mai laudative texte.

Printre invitatele la nunta Printesei Eugenie s-a aflat si Cressida Bonas, una dintre cele mai importante femei din trecutul lui Harry. Un gest pe care Meghan l-a considerat reprobabil, motiv pentru care a refuzat sa apara in poze alaturi de mireasa.

Printesa Eugenie, a noua in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, nu are, insa, nici cea mai mica intentie s-o menajeze pe Meghan. Recent, Eugenie a petrecut in compania Cressidei, dar si a lui Ellie Goulding, o cantareata care i-a facut curte vreme indelungata Printului Harry.

Eveniment pe care Printesa nu avea cum sa-l tina ascuns de ochii lumii si ai lui Meghan. Drept urmare, a postat pe contul sau de Instagram doua poze cu Ellie, insotite de textul: “Mandra de Ellie pentru toata munca pe care a depus-o ca sa stranga fonduri pentru organizatia caritabila StreetsofLondon“.

La randul ei, si Kate Middleton o tine la distanta pe Printesa Eugenie, aceasta fiind apropiata de Isabella Calthorpe, una dintre fostele iubiri ale Printului William.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *