Toate zodiile au o parte intunecata. Insa aceste 3 zodii sunt cele mai rele din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele.Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa.

Ca sa stii de cine sa te feresti!

Zodia Săgetător

Chiar și denumirea zodiei reflectă asta. Au întotdeauna o săgeată îndreptată spre inimile persoanelor din jurul lor. Sunt persoane care aruncă cu vorbele fără să țină cont că acestea pot răni. Au o satisfacție când văd că și-au atins scopul, chiar dacă a trebuit să treacă peste orice si oricine. Vorbele lor sunt făcute parcă să distrugă, fără a avea remușcări.

Zodia Vărsător

Varsatorii nu apreciaza decat ideile pe care le au ei insisi. Lor le place sa fie liderii. Dau cu usurinta vina pe ceilalti pentru a-si salva pielea. Sunt destul de emotionali, iar asta este pentru ei o mare o problema.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt periculoși. Au un venin periculos cu ajutorul căruia își răpun prada. Așa sunt și nativii acestei zodii. Răutăcioși, invidioși și răzbunători, vor face totul ca să câștige iar pentru ei totul pare a fi o competiție. Nu contează cum au ajuns în vârf, chiar dacă au folosit metode neortodoxe. Sunt, de asemenea, persoane fără scrupule!

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *