3 din cele 12 semne zodiacale au o intuiție perfectă. Este și zodia ta printre ele?

Scorpion

Scorpionul are o mare capacitate de a citi intențiile celorlalți și reușește să fie precaut cu cei din jurul lui. Are calitatea de a descoperi calitățile bune în ceilalți. Intuiția îi ajută să descopere cine îi sunt prietenii adevărați și cine nu. Se poate spune despre scorpion că funcționează ca un detector de minciuni care reușește să își dea seama cine minte și cine spune adevărul, scrie realitatea.net

Săgetător

Săgetătorul este intuitiv și reușește să mediteze și să reflecteze asupra situației. Există posibilitatea să nu ia cele mai bune decizii, însă după ce meditează asupra situației găsește cea mai bună soluție. Adoarme cu o decizie luată, însă după ce se trezește vine cu o decizie mai bună. Săgetătorul are o intuiție bună, însă de multe ori nu o folosește cum trebuie.

Pești

Peștii sunt intelectuali și intuitivi. Sunt contemplativi și grijulii. Ei simt o legătură spirituală cu câteva dintre persoanele pe care le întâlnesc și fiind deschiși își urmează instinctul inimii. Instinctul inimii este cel pe care se bazează Peștii nu prea dau greș.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *