Zodiile norocoase și ghinioniste din luna octombrie – Iată-ne trecuți de jumătatea anului 2018, Doamne cum trece timpul, adică în luna octombrie. Această perioadă este sub semnul Gemenilor și, nu este de mirare că totul ne va părea ambivalent, căci așa sunt Gemenii.

Luna aceasta vorbim despre trei zodii norocoase și trei zodii ghinioniste.

Să începem cu cei norocoși, printre aceștia se numără…

Taurul, el va avea parte de multe momente frumoase, în luna octombrie, însă cu adevărat norocos va fi în dragoste și va primi noi dovezi de fidelitate din partea persoanei iubite.

Scorpionul, se numără și el printre zodiile avantajate ale acestei luni, deși aparent va fi o perioadă cu momente neplăcute. Tu ai resurse suficiente să depășești aceste perioade și să fii mai puternic ca oricând. Vei sta foarte bine la capitolul bani și vei reuși, fără efort, să îți susți toate nevoile financiare.

Capricornul va fi un câștigător, ca de fiecare dată, în anul acesta. Pentru tine, va urma o lună plină de oportunități, realizări și bani. Trebuie doar să ai răbdare, de aici înainte tot anul va fi așa cum ți-l dorești!

Am terminat cu norocoșii, să vedem care sunt ghinioniștii lunii octombrie…

Gemenii
Nativii acestei zodii se vor confrunta cu evenimente stresante. Au multe de rezolvat și pe nimeni alături, este un soi de Karmă, căci ce semeni aia culegi. Dacă nu ajuți, nu vei fi ajutat…

Vărsătorii
Au o perioadă complicată căci, se pare că se vor plânge că n-au noroc deloc în luna octombrie. Ideal ar fi să încerce să nu pună la suflet și să depășească ușor perioada tumultuoasă.

Săgetătorii
Se află pe lista celor ocoliți de noroc, în luna octombrie. Pe ei îi aşteaptă situaţii critice, de care pot scăpa doar dacă se bazează pe propriile forțe, concentrare și voință.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *