Aveți nevoie de o minune să vi se schimbe viața? Spuneți această rugăciune sfântă de două ori pe zi și veți avea mari rezultate.

Se spune dimineața și seara

Pentru efectul dorit, rugăciunea se va spune timp de o lună, dimineața și seara, imediat după și înainte de culcare.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

“Darurile lui Dumnezeu sunt darurile mele. Eu s4vurez fiecare moment al acestei zile. Cu mine sunt armonia, pacea și belșugul Domnului.

Iubirea Dumnezeiască rad1ază de la mine, binecuvântându-i pe cei ce mă înconjoară. Iubirea Dumnezezeiască mă tămăduiește acum.

Nu mă tem de rău, pentru că Dumnezeu este cu mine. Eu sunt înconjurat mereu de lumina sfântă ce propagă iubire și putere.

Eu afirm, știu, simt și cred convins și pozitiv că puterea iubirii Dumnezeiești ghidează, vindecă și are grijă de toți membrii familiei mele și de toți cei, pe care-i iubesc.

Eu îi iert pe toți și împrăștii sincer iubirea Dumnezeiască, pacea și bunăvoința către toți oamenii, indiferent unde nu s-ar afla.

În centrul ființei mele domnește pacea, pacea de la Dumnezeu. În această liniște eu simt iubirea, puterea și cârmuirea Domnului.

Eu sunt orientat într-un mod Dumnezeiesc în toate căile mele. Eu sunt propagatorul iubirii, adevărului și frumuseții Dumnezeiești. Eu simt cum prin mine curge râul Dumnezeiesc al lumii.

Eu știu că toate problemele mele se vor dispersa în mintea Domnului. Căile Domnului sunt căile mele. Cuvintele pe care le rostesc ajung acolo unde le trimit.

Eu mă bucur și ridic la ceruri recunoștința mea, conștientizând că voi primi răspuns la rugăciunea mea. Cu siguranță, așa va fi.”

Citește această rugăciune sincer, cu emoție. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară, indiferent care are fi problemele tale.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *