Rugaciune de vineri. Ce trebuie sa spui ca sa iti mearga bine toata ziua

Iata rugaciunea zilei de vineri:

„Doamne Atotputernice! Imi aduc aminte ca Te-ai ca ai venit pe lume Om din Sfanta Maria in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!

Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar.

La Tine, Prea Bunule Isuse, am toata speranta si cred ca Tu, Care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de cele de veci, si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale, scrie stiriactuale.net.

Nu Te departa de la mine, Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta si sa nu Te mai supar in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi , ci sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele.

Amin”

Fie ca te afli intr-o cumpana a vietii tale sau iti merge bine si vrei sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru tot ce ai, aminteste-ti sa rostesti aceasta rugaciune in fiecare zi de vineri, in fiecare saptamana. 

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *